Люди перестають мислити, коли перестають читати (Дідро))

Люди перестають мислити, коли перестають читати (Дідро))

понеділок, 11 квітня 2016 р.

Літературна презентація книги «Олена Пчілка – дітям»



     В рамках Декади дитячої книги відбулася презентація нової книги Олени Пчілки з творами для дітей. До видання цієї збірки, що вийшла друком у львівському видавництві «Апріорі», долучилися науковці Волинського краєзнавчого музею. Над укладанням змісту та передмовою до видання книжки працювала завідувач Колодяженським літературно-меморіальним музеєм Лесі Українки Віра Комзюк. Вона була почесною гостею на святі.


     Присутні, разом з учасниками заходу, перегорнули сторінки цієї чудової книги. Піднесено звучали вірші у виконанні учениць 2-А класу – Саюк О., Бірук С., Шкаран А. Цікаву інсценівку казки показали Римарчук В., Варковець І. (2-Б клас), Стрельчук М. ( 2-А). Фольклорні записи та байки артистичне виконали – Заграй М., Мовчан М. (2-Б) та Круткова Е. (2-А).
      Незважаючи на те, що ці твори були написані понад століття тому, вони надзвичайно сучасні та необхідні нам сьогодні як ніколи, адже повертають нас до нашого національного середовища.
      На завершення Віра Михайлівна поділилася враженнями про свою роботу над збіркою, та подарувала гімназійній бібліотеці добірку книжок із серії «Апріорі-дітям». Також відбувся цікавий діалог з присутніми в залі гімназистами.
         Директор гімназії Олена Іванівна, щиро подякувал всім учасникам заходу.

Немає коментарів:

Дописати коментар